+20 års erfaring

caution

5/5 i anmeldelser

marketing

Kvalitetsgaranti

check

Nyt badeværelse og renovering af badeværelse tilbydes

Drømmer du om et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse? Hos Murermester Johnny Lolk ApS ved vi, at badeværelset, som køkkenet, har stor betydning for indbyggerne i et hus. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted, hvor mennesker mødes, er badeværelset i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og din velvære.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for renovering af badeværelse og opsætning af nyt, og vi kører blandt andet ud til kunder i Odense, Årslev og Ringe.

Vi sørger selvfølgelig altid for at dække ordentligt af, inden vi påbegynder din badeværelsesrenovering, ligesom vi også altid rydder ordentligt op efter os selv.

Få rådgivning omkring renovering af badeværelse

Vi anser os selv som yderst kompetente, ikke mindst når det kommer til rådgivning. Vi lytter til dine behov. Vi er med i både tendenser og trends, og der er ikke den opgave inden for badeværelser, som vi ikke har styr på. Vi har desuden specialiseret os i opsætning af fliser, så skal der flotte fliser på badeværelset, hjælper vi også gerne med det.

Vi anvender markedets bedste produkter

Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et nyt badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse varierer meget alt afhængigt af flere forskellige faktorer, såsom:

  • Størrelsen på badeværelset
  • Hvor omfattende en renovering der er tale om
  • Hvorvidt der skal flyttes installationer

Er du interesseret i en konkret pris på enten et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 60 62 64 57 eller skriv til vores e-mail mr.hightown@webspeed.dk og hør mere. Vi glæder os til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din mureropgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murermester Johnny Lolk ApS

SPECIALE I F​LISER OG KLINKER​

Jeg løser alle typer mureropgaver og sætter en ære i, at løsningerne både er flotte og holdbare. Jeg lægger vægt på, at du har tillid til mit arbejde, så du trygt vælger mig næste gang, du har en opgave. Jeg tager hellere en snak om, hvordan tingense skal se ud, så resultatet lever helt op til dine forventninger.

Med mig som din murer får du ingen ubehagelige overraskelser - jeg dækker altid pænt af og rydder ordentligt op, når arbejdet er udført.