+20 års erfaring

caution

5/5 i anmeldelser

marketing

Kvalitetsgaranti

check

Tilbygning til hus såsom en stue, udestue eller garage

Drømme du om at få en tilbygning til hus eller sommerhus? Så lad os varetage din byggeopgave. Hos Murermester Johnny Lolk ApS laver vi alle former for tilbygninger og ombygninger. Vi kan for eksempel bygge en større stue, en ny udestue eller en garage. Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Odense, Årslev, Ringe og omegn.

Vi skaber mere plads og opfylder dine drømme

​Vi klarer alle former for små og store byggeopgaver, så du kan få bedre plads, eller så du kan få opfyldt dine drømme. Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Det gælder både materialerne og vores håndværk. Samtidig dækker vi altid pænt af og rydder ordentligt op efter os.

Vi kan blandt andet bygge:

  • En garage
  • En udestue
  • En større stue
  • En større entre
  • Et ekstra værelse
  • Enhver anden tilbygning til hus

Det tætte samarbejde med kunden er afgørende for at opnå et godt resultat. Derfor lægger vi altid vægt på en god kommunikation hele vejen i byggeprocessen. Samtidig sikrer vi, at du ikke får ubehagelige overraskelser undervejs.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser for en tilbygning til et hus eller et sommerhus afhænger blandt andet af størrelsen og af dine ønsker til for eksempel tekniske installationer. Dertil kommer, at der er forskel på kravene til opvarmede rum og garager – vi kan naturligvis godt bygge en opvarmet garage. Du kan altid forvente konkurrencedygtige priser.

Få et tilbud på en tilbygning til hus eller sommerhus

​Kontakt os gerne for at få en samtale om dit byggeprojekt. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at give råd og vejledning. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en ombygning eller tilbygning til hus eller sommerhus.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 60 62 64 57, men du kan også skrive til os på e-mail mr.hightown@webspeed.dk, hvis du foretrækker det. Vi rykker med glæde til Odense, Årslev, Ringe og omegn!

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din mureropgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murermester Johnny Lolk ApS

SPECIALE I F​LISER OG KLINKER​

Jeg løser alle typer mureropgaver og sætter en ære i, at løsningerne både er flotte og holdbare. Jeg lægger vægt på, at du har tillid til mit arbejde, så du trygt vælger mig næste gang, du har en opgave. Jeg tager hellere en snak om, hvordan tingense skal se ud, så resultatet lever helt op til dine forventninger.

Med mig som din murer får du ingen ubehagelige overraskelser - jeg dækker altid pænt af og rydder ordentligt op, når arbejdet er udført.